Zoek in het uitgebreide archief van 21 januari 2005 tot nu

Inhoud

Grafisch Nieuws van 18/12/2017
 
TRANSITIE ALS RODE DRAAD
Artoos Group deelt haar visie in het Mima Museum

De Artoos Group organiseerde op dinsdag 21 november een evenement in het nieuwe Mima Museum in Sint-Jans-Molenbeek. Artoos presenteerde er zich als leverancier van multichannel communicatiediensten.

RUSTIG VISSEN IN NIEUWE WATEREN
Opendeurdagen Igepa in teken van meerwaarde

Drukwerkveredeling en grootformaatprinten waren opvallend aanwezig op de opendeurdagen van Igepa op 22 en 23 november. De leverancier toonde oplossingen en toepassingen voor nieuwe marktgebieden onder het thema “Tegen de stroom in”.

REYNDERS ETIKETTEN WINT TRENDS FAMILY BUSINESS AWARD
‘Een familiebedrijf kijkt niet enkel naar het rendement’

Reynders Etiketten uit Boechout is het beste familiebedrijf in Vlaanderen. “We willen absoluut een professioneel bedrijf zijn, waar de beste mensen het bedrijf leiden”, zegt CEO Marc Reynders. “Daarover gieten we een saus met familiale waarden.”

Trends Family Business Award
GROOTFORMAATOFFSET OP MASSIEF KARTON
Smart Packaging Solutions installeert indrukwekkende machine

Smart Packaging Solutions produceert en bedrukt massief kartonverpakkingen. Het maakt deel uit van de VPK Packaging Group. In de vestiging in Hoogstraten-Meer drukt sinds begin dit jaar een enorme vellenpers: de vijfkleuren + lak Heidelberg Speedmaster XL 162-5+L met een max. vellenformaat van 1210 mm x 1620 mm. Een groep van internationale journalisten kwam de installatie bekijken.

FORUM VOOR FLEXODRUK
EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt

EFTA-Benelux, de flexo-brancheorganisatie van bedrijven en toeleveranciers die zijn gespecialiseerd in het flexo drukprocédé, staat de laatste jaren nadrukkelijker op het voorplan. Op 9 november organiseerde EFTA-Benelux in het Antwerpse Hilton-hotel de tweede editie van haar Flexo Awards-evenement.

ETIKETTEN EN VERPAKKINGEN VORMEN DE FOCUS
Xeikon breekt uit zijn comfortzone

Xeikon concentreert zich voortaan op het bedrukken van etiketten en verpakkingen, een groeimarkt nu e-commerce boomt. Benoit Chatelard, de nieuwe CEO, is niet bang van drastische beslissingen.

Sterk in onderzoek & ontwikkelingXeikon in cijfers
HET BESTE VAN
Eigen kweek

Grafisch ondernemer Denis Geers kweekt in zijn vrije tijd limousinkoeien, droomt van een zeilreis rond de Middellandse Zee en is blij dat hij rechten heeft gestudeerd.

NIEUW
Het tijdschrift Grafisch Nieuws op uw iPhone of iPad!

Dankzij ons nieuwe digitale aanbod, heeft u uw tijdschrift vanaf nu altijd binnen handbereik! Grafisch Nieuws is nu beschikbaar in een digitale versie voor iPhone en iPad. Zo kunt u het recente belangrijke nieuws uit de grafische sector lezen waar en wanneer u dat wilt.

GEEN ALTERNATIEF VOOR DE SLIMME DRUKFABRIEK
Print 4.0 vereist omslag in het denken

De technologische trend Industrie 4.0 kreeg tijdens Drupa 2016 zijn grafische niche onder de noemer Print 4.0. De producenten van grafische apparatuur sprongen erbovenop met talrijke toepassingen. Zijn, behalve de machinebouwers, ook de grafische bedrijven klaar voor het Internet der Dingen?

Klaar voor de toekomst?Gebrek aan digitaal zelfvertrouwen
BRANCHE MAAKT BALANS OP
Grafische industrie in cijfers

December is bij uitstek de maand van ranglijstjes en statistieken. Wist u bijvoorbeeld nog dat Ed Sheeran een jaarrecord van 15 weken op nummer 1 stond in de Vlaamse Ultratop 50 met Shape of you? Of dat het KMI op 16 oktober in Ukkel de laattijdigste zomerdag aller tijden registreerde, met een maximumtemperatuur van 25,7 graden? Op de drempel van 2018 duikt Grafisch Nieuws liever in de getallen en percentages die ons meer over de grafische industrie kunnen vertellen. Hoe staan we er voor, wat mogen we verwachten – en hoe speel je daar op in?

Investeren in mensen

Inhoud

Trends Top Marketing van 30/11/2017