Zoek in het uitgebreide archief van 13 mei 2005 tot nu

Inhoud

M&C van 08/03/2018
 
EDITO
Fespa Berlijn
HEIMTEXTIL 9-12 JANUARI 2018
Machines, materialen, mogelijkheden en markten

Heimtextil is aan het veranderen. Er was merkbaar minder aandacht voor uitrusting en meer voor leeftrends en hoe die kunnen worden toegepast. Ze werden als geweldige plekjes in zogenaamde parken op de beursvloer onder de aandacht gebracht.

PSI 9-11 JANUARI 2018
Het decoreren van promotieartikelen

‘Promo World’ en ‘Planet Textiles’ (1) schreeuwden de banners in de entreehal van het PSI-evenement. Het is dé jaarbeurs voor promotieartikelen. Het decoreren en/of personaliseren ervan trekt vooral geïnteresseerden uit de printbranche aan.

NIEUWS
NieuwsNieuwsNieuws
HAPPY SUNDAY
Gepersonaliseerde stoffen 2.0 voor unieke kledingstukken

Het online platform Happy Sunday speelt in op de trend ‘huisgemaakt’ en biedt daarbij stoffen aan die u zelf online kunt personaliseren en waar u dan later, bij u thuis, uw eigen kleren mee kunt maken.

PURE DIGITAL – HET DIGITALE-PRINTEVENT VOOR DE CREATIEVE SECTOR
RAI ontvangt nieuw evenement
#SPROUTTOBEBRUSSELS
Print in het hart van de burgerbeweging

305.000 badges, 56.000 stickers, 10.000 briefkaarten, 3.500 pins, 1.500 T-shirts en 1.000 bedrukte katoenen draagtassen. Maar ook zeilen, beach-flags, kartonnen displays, raamfolies … In zowat anderhalf jaar heeft de VZW Sprout to be Brussels al die spullen geproduceerd en daarmee een echte burgerbeweging in het leven geroepen – burgers die actief zijn op de sociale media en die er trots op zijn Brusselaar te zijn.

EEN NIEUWE GRAFISCHE IDENTITEIT VOOR KEOLIS
Kuifje reist met de bus

Het vervoersbedrijf Keolis heeft zich een nieuwe grafische identiteit aangemeten. Een stap die luister bijgezet werd door een partnership met het Musée Hergé. 20 voertuigen met de afbeelding van Kuifje en zijn vrienden rijden tijdelijk rond in België om de zichtbaarheid van de twee partners te vergroten.

WANNEER XL-DRUKKERS EN SCENOGRAFEN DE HANDEN IN ELKAAR SLAANM
Een innoverende scenografie rond Magritte in het Atomium

50 jaar na de dood van René Magritte herdenkt Atomium Expo de kunstenaar met een 3D-tentoonstelling. In dit eerbetoon aan de Belgische surrealistische schilder krijg je geen originele werken te zien, maar loop je wel langs en door gigantische reproducties en gedrukte decors.

WEDSTRIJD INTERIEURDESIGN
De laureaten van de eerste ‘Antalis Interior Design Award’

De winnaars van de eerste editie van de ‘Antalis Interior Design Award’, een internationale wedstrijd, zijn bekend. Charlotte Liénard, een Franse interieurarchitecte die zich in België gevestigd heeft, is een van de negen bekroonden: ze werd tweede in de categorie 3D-ontwerp.