De Pop Up Truck van Pantoon Benes

28 september 2017

“Met Pantoon Benes zijn we steeds op zoek naar nieuwe en innovatieve producten waarmee printbedrijven het verschil kunnen maken. In de plaats van deze materialen onafhankelijk van elkaar te presenteren en demonstreren in onze showroom in Temse, hebben we ze deze keer bij elkaar gebracht in de Pantoon Benes Pop Up Truck,” vertelt Raf Thibaut.

Met de Pop Up Truck bezochten medewerkers van Pantoon Benes in de maand mei een vijftigtal klanten die al regelmatig werken of de intentie hebben dat te gaan doen met één of meer van de in de truck toegepaste media.”

De media in de pop up truck werden overzichtelijk ondergebracht in verschillende categorieën. We beperken ons hier tot de opsomming van één of twee media per categorie. Het door Pantoon Benes getoonde aanbod in de truck was ruimer. LED-sticker, een speciale zelfklevende folie die in combinatie met een lichtbron een plexi- of glazen plaat omvormt tot een lichtgevend vlak of een lichtreclame, werd los van deze categorieën getoond.

Smart Walls: Aslan Mirror Effect SE 75, een ultra spiegelende en beprintbare spiegelfilm; X8 Self Adhesive Textile, een zelfklevende en gemakkelijk aan te brengen wallcover, herpostioneerbaar en herbruikbaar.

Clever Windows: X8 Clearprint Ultra Clear voor UV: ultra transparante film voor advertenties of graphics op een venster; Squid: een Belgisch zelfklevend transparant textiel voor raambekleding, dat van binnen naar buiten doorzichtig is maar overdag de inkijk belemmert.

Brilliant Floors: Gerflor Primetex Cuir: beprintbare vloerbekleding, eenvoudig te bevestigen en te verwisselen met velcrotape; Neshen UV Dot Print N Walk: vloersticker die niet gelamineerd moet worden.

Easy Wrapping: Avery Dennison MPI 1105 EA RS: beprintbare castfolie voor duurzame 3D-applicaties op voertuigen.

Quick Roll Up: Rolltex PET/PVC roll up banner met grijze rugzijde, anti-krul.

Alain Vermeire

Aslan

Aslan metaaleffectfilm in de kleur Rosegold

Aslan toonde op Fespa ondermeer 3 nieuwe FerroSoft films waarop magneten kunnen worden geplaatst en deze MetalEffect Aslan CA23 metaaleffect film in de kleur Rosegold (exclusief verkrijgbaar bij Pantoon Benes). Volgens een zegsman van Aslan op Fespa wordt de vraag naar de kleur roosgoud aangewakkerd omdat iPhone toestellen van Apple eveneens in die kleur verkrijgbaar zijn. De hoogglanzende zelfklevende polyesterfilm met eenzelfde effect aan beide zijden, is zeer geschikt voor toepassingen op glas. De film kan gebruikt worden voor binnen- en buitentoepassingen en heeft een minimum outdoor bestendigheid van twee jaar. De film is 50 micron dik en verkrijgbaar in rollen van 25 m x 1,25 m.