Het tijdschrift Grafisch Nieuws op uw iPhone of iPad!

18 december 2017

Dankzij ons nieuwe digitale aanbod, heeft u uw tijdschrift vanaf nu altijd binnen handbereik! Grafisch Nieuws is nu beschikbaar in een digitale versie voor iPhone en iPad. Zo kunt u het recente belangrijke nieuws uit de grafische sector lezen waar en wanneer u dat wilt.

Als abonnee op Grafisch Nieuws hebt u via uw computer al gratis toegang tot de digitale versie van het tijdschrift. Vanaf nu kunt u het volledige nummer ook lezen op uw iPhone en iPad. En daarbij kunt u ook vanuit de tekst naar andere informatie doorklikken.

Volledig multimedia-aanbod

Wie op Grafisch Nieuws geabonneerd is, krijgt elke maand (behalve in juli en augustus) het tijdschrift op zijn bureau. Al meer dan een halve eeuw is het maandblad Grafisch Nieuws de referentie in de grafische sector in België en Luxemburg. Drukvoorbereiding, traditionele en digitale publicatietechnieken, grafische instrumenten, POD en andere onderwerpen komen geregeld in onze pagina’s aan bod. De redactie spant zich altijd in om u op een professionele en onafhankelijke manier op de hoogte te houden van alle trends en nieuwigheden in de sector. Met de wekelijkse nieuwsbrief GN Express helpen we u al om de vinger nog beter aan de pols te houden. En vandaag zetten we nog een stap verder door de Grafisch Nieuws app voor iPad of iPhone voor te stellen. Om daarvan gebruik te maken, hoeft u alleen maar de gratis app in de Apple App Store te downloaden. Waar u ook bent – een zaken-trip, thuis of voor uw computer – u hoeft nu niets meer van de grafische actualiteit te missen.

Voordelen

Het digitale aanbod van Grafisch Nieuws biedt de abonnees verscheidene praktische voordelen, naast die van de papieren versie:

Met de gratis app van Grafisch Nieuws voor iPhone/iPad volgt u het recente nieuws uit de sector waar en wanneer u dat wilt.

U hebt gratis toegang tot de digitale versie van het tijdschrift op uw computer. Elke maand verschijnt er een nieuw nummer.

In de opmaak voor iPhone en iPad kunt u klikken zodat u de volledige inhoud van Grafisch Nieuws kunt lezen.

U hebt toegang tot de edities van het tijdschrift die vanaf 1 september 2017 verschenen zijn. Bovendien kunt u elk nieuw nummer in de digitale versie bewaren.

Bent u nog geen abonnee?

Surf naar grafisch-nieuws.be en klik op ‘Abonneren’ om toegang te krijgen tot het pakket aanbod.